About Hester

“Onze missie is om immer en altijd juwelen te ontwerpen die dichtbij ons hart liggen. Ieder individueel item ademt de verfijning, de elegantie en de perfectie waar we naar streven.”

Jaren geleden kwam Hester’s droom uit: een eigen bedrijf, een eigen collectie. Het slaagde. Honderden elegante vrouwen droegen haar juwelen met trots. Het bedrijf groeide en groeide… maar de ziel verliet het merk met iedere groeispurt. De echte liefde voor design en juwelen maken – Hester’s poëzie – leek steeds verder weg te drijven door het runnen van een bedrijf. Het fijne contact met klanten, waar was dat gebleven?

Hester realiseerde zich dat ze iets anders wilde: terug naar de ontwerptafel, zelf creëren. Die droom, die liefde, inspireerde haar om een lijn onder haar eigen naam uit te brengen. Een lijn waarin de aandacht voor het juweel nooit ondergesneeuwd kon raken door het succes. Het huis van Hester houdt al jaren haar focus op exclusiviteit zonder enig compromis vast. Dit maakt Hester een hoogwaardig fashion & lifestyle merk dat, groeiend vanuit een vaste klantenkring, haar reputatie verdiend heeft.

Hester Vonk Noordergaaf

There is nothing that makes its way more directly to the soul than beauty

- Joseph Addison -

Signature

Aandacht voor details – Ieder juweel ‘leeft’. Door aandacht te besteden aan subtiele bijzonderheden, denk aan buisjes of bewegende kettinkjes, geven we ieder juweel een eigen karakter.

Zachte finish – Echt genieten van het juweel kunt u pas als het prettig aanvoelt. Een zachte, ronde afwerking en een solide geheel: alles om er blijvend plezier van te hebben.

Premium materiaal – Ik werk graag met platina en met 18-karaat geel of roségoud. Samen met mijn liefde voor gekleurde edelstenen (gemstones) zorgt dit voor een elegante, verfijnde stijl.

geelgouden Ring met peridot en diamant

Philosophy

Sieren, dat is wat juwelen doen. Ze maken haar mooi, zonder een andere functie te hebben. Dat betekent iets heel bijzonders: het betekent dat juwelen haar alleen maar dat gevoel hoeven te geven dat zij kiest. Ze moet zich er lekker bij voelen. Veilig en geborgen. Zeker als haar juweel een mooie herinnering herbergt. Wanneer haar juwelen bij haar karakter passen, zullen ze nooit de aandacht stelen: zij draagt ze, niet andersom

Ring witgoud met tanzaniet en diamant

Love for gemstones

De diepe kleur, de majestueuze schittering, de elegante vorm… ik vind de zeldzame schoonheid van gekleurde edelstenen fascinerend. Ze spelen de hoofdrol in ieder ontwerp. Elke steen ‘leeft’. Iedere steen heeft haar eigen, unieke eigenschappen die de steen haar karakter geven, en elke steen is ook weer anders geslepen. Deze kenmerken bepalen de reflectie van het licht. Alleen de stenen met de mooiste kleur en de beste weerkaatsing van het licht belanden op onze werkbank. Maar weet u wat het is? Uiteindelijk moeten we er ook gewoon een beetje verliefd op worden…

Ring in platina met morganiet

Craftsmanship

Het oude ambacht van smeden, vijlen en zagen heeft iets mystieks. Toch geloof ik dat de moderne technieken van nu net zo waardevol zijn in het bereiken van perfectie in design. Door deze twee werelden met elkaar te verbinden, zoeken we de grens van wat technisch haalbaar is. Uiteindelijk is techniek echter niet leidend: in ieder juweel staat het verfijnde design op een voetstuk, waarbij het draagcomfort én het duurzame karakter de uitzonderlijke aandacht voor kwaliteit verraadt.