Let's meet up

Een idee vanuit de fantasie of juist heel sierlijk en verfijnd. Een juweel speciaal voor u gemaakt, waarbij u deel uitmaakt van het complete proces. Welk verhaal hoort daarbij? Het is een reis die we samen maken. Een reis die begint in het atelier, of in de warmte van uw eigen huis. Het verhaal in combinatie met uw eigen smaak en wensen vormen de basis voor de stijl en het ontwerp. We begeleiden en adviseren uiteraard waar nodig. Dit is de eerste stap naar een uniek juweel.

Maak een afspraak

Unique design

Na het eerste gesprek waarin we uw wensen hebben besproken en ons hebben laten inspireren, brengen wij onze eerste ideeën tot leven. Deze werken we uit in een aantal handgemaakte schetsen, die we eventueel met de computer aanvullen om de details goed te kunnen laten zien. Zo maken wij een ontwerp dat helemaal bij uw gevoel, ideeën en uw wensen past.

juwelen schetsen

What to choose…

Wat is de juiste legering? Kiest u voor een warme look in 18 karaat geel- of roségoud of helder wit in platina? Welke kleur krijgt de edelsteen, pastel roze of intensief pink? Keuzes die allemaal het eindresultaat beïnvloeden. Wij helpen u om de keuze te maken die bij u past en waar u zich goed bij voelt.

saffier in verschillende kleuren

Time to create

Nadat het ontwerp definitief is en we een keuze voor de materialen hebben gemaakt, gaan we voor u aan de slag in ons atelier. We bewerken het edelmetaal met vakmanschap, en zetten de diamanten en edelstenen met precisie. Dit is een bijzonder moment in het hele proces waarin het juweel echt tot leven komt.

goudsmeden

Finishing touch

We polijsten het juweel en maken het verhaal compleet met een persoonlijke gravure. Na een laatste controle belandt het juweel in een mooie verpakking. Maar… de reis begint pas echt als u uw juweel draagt. We wensen dat u er ieder moment van geniet!

het polijsten van een juweel

The best gift we can give ourselves, is the gift that says we are worthy of joy

- Hester Vonk Noordegraaf -