goudsmid Boxmeer

Het atelier van Hester Vonk Noordegraaf is gevestigd in Overloon, nabij Boxmeer. Hier bewondert u onze prachtige sieradencollectie, trouwringen en herinneringssieraden. Ook kunt u terecht voor reparaties of een exclusief voor u ontworpen sieraad.

U bent van harte welkom in ons atelier voor een bezoek op afspraak. Ook komen we met liefde bij u thuis als u dat wenst.

Maak een afspraak
Hester Vonk Noordegraaf

Goudsmid Boxmeer met unieke collectie

In de loop der tijd hebben wij een prachtige collectie sieraden gecreëerd. Onze liefde voor gekleurde edelstenen en diamanten en oog voor subtiele details, ziet u er onmiskenbaar in terug. Juist door het toevoegen van unieke elementen heeft elk juweel een authentiek karakter.

Voor onze sieradencollectie gebruiken we alleen de beste materialen. Zo werken we graag met 18-karaat goud en platina. Sieraden zijn verrijkt met kleurrijke edelstenen en schitterende diamanten, zorgvuldig door ons geselecteerd.

ring rosegoud met rose toermalijn en diamant

Trouwringen collectie

Daarnaast hebben we ook een prachtige trouwring collectie ons atelier. Van basic modellen tot speciale modellen, verfraaid met een kleursteen of diamant. Trouwringen zijn één van de meest persoonlijke sieraden. Een sieraad dat u altijd draagt. Daarom maken we elke ring met toewijding en persoonlijke aandacht.

Naast onze collectie trouwringen is maatwerk altijd mogelijk. Heeft u dierbaar goud dat u wilt laten verwerken? Uiteraard doen we dat graag voor u.

 

Trouwringen geelgoud modern

Maatwerk sieraden door goudsmid

Naast haar eigen sieradencollectie, is Hester een expert als het gaat om maatwerk. Opgeleid als sieradenontwerpster en goudsmid kent ze alle kneepjes van het vak. Dankzij jarenlange ervaring en haar oog voor detail, beheerst ze maatwerk van sieraden tot in de puntjes.

Wilt u een op maat gemaakt sieraad laten ontwerpen? In ons atelier gaan we graag voor u aan de slag. Tijdens een vrijblijvend gesprek bespreekt u uw ideeën en wensen. Vervolgens brengen we het eerste ontwerp tot leven met een schets of 3D tekening. Benieuwd naar de mogelijkheden? Plan nu een vrijblijvende afspraak in.

 

Maak een afspraak
sieraad ontwerpen

Vermaken van sieraden

Sieraden zijn onmisbaar. Het zijn herinneringen, een vorm van expressie. Ze geven haar drager kracht en een goed gevoel. Heeft u een sieraad wat u dierbaar is, maar niet meer draagt? Omdat het kapot is of niet meer aansluit bij uw stijl? In ons atelier blazen we uw juweel nieuw leven in door het te vermaken of het materiaal te recyclen. Ontdek hier wat we voor u kunnen doen.

 

goudsmeden

Reparatie van sieraden

Een gebroken ketting of bent u een steentje verloren uit uw lievelingsring? Met geduld en vakmanschap repareren wij uw beschadigde sieraad. Bijna elk kapot juweel is te herstellen zodat u weer volop van uw sieraad kunt genieten.

reparatie gouden ring

Op zoek naar een goudsmid in Boxmeer?

Bent u benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Maak gerust een vrijblijvende afspraak en bezoek ons atelier in Overloon, nabij Boxmeer. U bent meer dan welkom! Wilt u liever thuis afspreken? We komen met liefde langs om u te adviseren.

Maak een afspraak