Unexpected Sparkle

“Het is de kleinste schittering die verrast.”

“Ze ziet ze continu, die kleine schoonheden. Die momenten verrassen haar. Vangen haar. De schoonheid van de zon die weerspiegeld wordt in een kabbelend beekje, of de druppels op een spinnenweb, bijvoorbeeld. In de juwelen uit deze sprankelende collectie zijn die verrassende momenten bevroren, diamanten als glinsterende dauwdruppels, edelstenen in de heldere kleuren van het morgenrood – alsof ze haar herinneringen immer bij zich draagt.”

Bewonder Unexpected Sparkle

The earth has music for those who listen

- William Shakespeare -

Love for Details

“De kracht zit in de som der delen.”

“Het complete beeld, het allerkleinste detail: voor haar is alles één. De natuur, kunst, architectuur… in alles ziet ze hoe details in elkaar overlopen tot een prachtig geheel. Haar eigen kracht zit daarom precies daar: in de eenheid. Fijne lijnen en vormen smelten vloeiend samen en vormen de juwelen uit deze collectie. Haar juwelen zijn een fascinerende eenheid van details.”

Bewonder Love for Details
Platina ketting en oorbellen met morganiet en diamant

The details are not the details. They make the design.

- Charles Eames -

Soft Elegance

“De spanning tussen kwetsbaarheid en elegantie.”

“Ze kan zó genieten… van een goed boek, een wandeling in de natuur, van de architectuur in de stad of een kunstwerk in het museum. Dan voelt ze dat ze leeft, in iedere cel van haar lijf. Ze is zelfbewust en puur, daardoor ongekend krachtig. Die eigenschappen laat ze terugkomen in de juwelen die ze draagt. Volle, gewelfde vlakken en gespannen lijnen vormen de zachte, comfortabele en elegante juwelen uit deze collectie. In de basis oogt haar look eenvoudig, maar ja… ze heeft weinig nodig om te schitteren.”

Bewonder Soft Elegance
Ring oorbellen en armband in geelgoud met morganiet en peridot

Simplicity is the key note of all true elegance.

- Coco Chanel -

Sense of Expression

“Mysterie en expressie vormen een unieke dynamiek.”

“Passie, avontuur, mystiek: allemaal kenmerken die een interessant spanningsveld in haar wereld vormen. Bij de juwelen in deze collectie staat interactie met de drager daarom centraal: kettinkjes die zacht de huid strelen, edelstenen die subtiel bewegen. Wanneer ze haar juwelen draagt, wordt ze er één mee. Haar expressie vertaalt zich direct in de dynamiek van elk individueel item. Zo creëert ze haar eigen vorm van theater, waar ze ook is.”

Bewonder Sense of Expression
ketting en oorbellen geelgouden met morganiet

Of all the things you wear, your expression is the most important.

- Janet Lane -